Advertisement

Niran Ünsal Eşi - Niran Ünsal, Kızını Evlendirdi - Son Dakika - Son dönemde kardeşi haktan'ın eşi i̇lknur canevi ile ilgili sorunları ile ilgili sıkça gündeme gelmektedir.

Niran Ünsal Eşi - Niran Ünsal, Kızını Evlendirdi - Son Dakika - Son dönemde kardeşi haktan'ın eşi i̇lknur canevi ile ilgili sorunları ile ilgili sıkça gündeme gelmektedir.. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. 13 ağustos 1976, i̇zmir), türk pop müzik şarkıcısı. Fatma uludan canevi, ya da tanınan adıyla niran ünsal (d. Seksi güzelimizin aşk hayatına şöyle genel olarak baktığımız zaman görüyoruz ki kendisi uzun süredir çok yakışıklı bir beyefendi ile birliktedir. Esi niran ünsal gibi sanatçı olan kaan canbağ, 1973 doğumlu.

Güzeller güzeli sanatçımız niran ünsal sevgilisi kimdir, evli mi ve eşi kim gibi sorular uzun süredir gündemden düşmek bilmiyor. Çift yaptırdıkları resmi nikahın ardından uçakta nihat hatipoğlu'na dini nikah kıydırdı. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi. 2008 yılında niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılında nikah masasına oturarak hayatını. Niran ünsal eşi i̇brahim gugu kimdir, ne iş yapıyor sorusu araştırılıyor.

Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu kimdir? Niran Ünsal Seda ...
Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu kimdir? Niran Ünsal Seda ... from img3.aksam.com.tr
İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin liva adında bir kızları ve 2 yaşında bir oğulları vardır. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. İbrahim gugu, eşi niran ünsal'ın sayan'la kavga edip yayını terk etmesinin ardından çelik'in attığı hakaret tweet'i nedeniyle 2 bin 200 kişilik gugu ailesinin soyadımıza hakaret edildi diyerek mahkemeye koştuğunu açıkladı. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Aslen i̇zmirli olan niran ünsal, 13 ağustos 1974'de doğdu. Nikah i̇brahim gugu'nun memleketi giresun'da gerçekleşti. Yaklaşık 5,5 ay önce anne olan güzel sanatçı niran ünsal reklamlardan esinlenerek eşi i̇brahim gugu ile pahalı bir iddiaya girmiş. Sahne adı olan niran ünsal ile tanınmaktadır ancak asıl ismi fatma uludan canevi'dir.

Çiftimiz neredeyse yedi gün yirmi dört saat aşk tazelemektedirler.

Kapandıktan bir süre sonra açılan niran ünsal 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile evlendi. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını. Gugu, nikah masasında yaptığı soğuk espri ile herkesi şoke etti. Gazeteci, i̇brahim gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan niran ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete dökmüş. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Niran ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan i̇brahim gugu, eski gazetecidir. Çiftimiz neredeyse yedi gün yirmi dört saat aşk tazelemektedirler. Çift yaptırdıkları resmi nikahın ardından uçakta nihat hatipoğlu'na dini nikah kıydırdı. İbrahim gugu, eşi niran ünsal'ın sayan'la kavga edip yayını terk etmesinin ardından çelik'in attığı hakaret tweet'i nedeniyle 2 bin 200 kişilik gugu ailesinin soyadımıza hakaret edildi diyerek mahkemeye koştuğunu açıkladı. Seksi güzelimizin aşk hayatına şöyle genel olarak baktığımız zaman görüyoruz ki kendisi uzun süredir çok yakışıklı bir beyefendi ile birliktedir. Sorularının merak edilen yanıtını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. 13 ağustos 1976, i̇zmir), türk pop müzik şarkıcısı. 13 ağustos 1976 tarihinde, trt i̇zmir radyosu keman ve ses sanatçısı nursal ünsal ve kanun sanatçısı ahmet canevi'nin ikinci çocuğu olarak i̇zmir'de dünyaya geldi.

Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri. Niran ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli gibi merak edilen ve internette çok aranan soruların niran ünsal ilk evliliğini 1990 tarihinde kaan canbağ ile yapmıştır ve 6 ay sonra ayrılmıştır. Gugu, nikah masasında yaptığı soğuk espri ile herkesi şoke etti. 9 yıldır görüşmeyen niran ünsal ve haktan arasında neler yaşanıyor? 2008 yılında niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılında nikah masasına oturarak hayatını.

NİRAN ÜNSAL VE AİLESİNİN TATİL KEYFİ!.. EŞİ OĞUZ TÜRKÜSEV ...
NİRAN ÜNSAL VE AİLESİNİN TATİL KEYFİ!.. EŞİ OĞUZ TÜRKÜSEV ... from cdn.ucankus.com
Evlendi̇k bi̇z, şükürler olsun eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal. İbrahim gugu, eşi niran ünsal'ın sayan'la kavga edip yayını terk etmesinin ardından çelik'in attığı hakaret tweet'i nedeniyle 2 bin 200 kişilik gugu ailesinin soyadımıza hakaret edildi diyerek mahkemeye koştuğunu açıkladı. Yaklaşık 5,5 ay önce anne olan güzel sanatçı niran ünsal reklamlardan esinlenerek eşi i̇brahim gugu ile pahalı bir iddiaya girmiş. İstanbul devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan canbağ, niran ünsal eski eşidir. Ünlü şarkıcı niran ünsal, iki gün önce yıldırım nikahı ile evlendi. Kızları liva gugu'nun ilk anne derse baba i̇brahim gugu anneye süper lüks bir ev alacak ama ilk baba derse anne niran ünsal ailece yurt dışı tatiline götürecek. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin. Sahne adı olan niran ünsal ile tanınmaktadır ancak asıl ismi fatma uludan canevi'dir.

13 ağustos 1976 tarihinde, trt i̇zmir radyosu keman ve ses sanatçısı nursal ünsal ve kanun sanatçısı ahmet canevi'nin ikinci çocuğu olarak i̇zmir'de doğdu.

Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. Şarkıcı niran ünsal'ın hayatı hakkında merak edilenler. Yoğun sahne çalışmalarına rağmen her fırsatta soluğu evinde kızı liva'nın yanında alan niran ünsal ile eşi i̇brahim gugu şimdi girdikleri iddia yüzünden kızları liva'nın. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikâh sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik notunu düştü. Fatma uludan canevi, ya da tanınan adıyla niran ünsal (d. Kapandıktan bir süre sonra açılan niran ünsal 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile evlendi. İbrahim gugu, bir dönem magazin muhabirliği yapmıştır. Aslen giresun görele'li olan ancak i̇stanbul'da yaşayan i̇brahim gugu, bir dönem magazin muhabirliği. Aslen i̇zmirli olan niran ünsal, 13 ağustos 1974'de doğdu. Bu paylaşımla niran ünsal, sekiz yıldır süren ve. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. Güzeller güzeli sanatçımız niran ünsal sevgilisi kimdir, evli mi ve eşi kim gibi sorular uzun süredir gündemden düşmek bilmiyor. Esi niran ünsal gibi sanatçı olan kaan canbağ, 1973 doğumlu.

Şarkıcı niran ünsal'ın hayatı hakkında merak edilenler. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. Kendisi hakkında arkasından konuştuklarını, sürekli hakkında kötüleme.

Niran Ünsal, Kızını Evlendirdi - Son Dakika
Niran Ünsal, Kızını Evlendirdi - Son Dakika from foto.sondakika.com
13 ağustos 1976, i̇zmir), türk pop müzik şarkıcısı. Niran ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan i̇brahim gugu, eski gazetecidir. Esi niran ünsal gibi sanatçı olan kaan canbağ, 1973 doğumlu. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikâh sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik notunu düştü. Sorularının merak edilen yanıtını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin liva adında bir kızları ve 2 yaşında bir oğulları vardır. Resmi nikâhını kıyan çift i̇stanbul'a dönerken. Gugu, nikah masasında yaptığı soğuk espri ile herkesi şoke etti.

Niran ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan i̇brahim gugu, eski gazetecidir.

Sahne adı olan niran ünsal ile tanınmaktadır ancak asıl ismi fatma uludan canevi'dir. Seksi güzelimizin aşk hayatına şöyle genel olarak baktığımız zaman görüyoruz ki kendisi uzun süredir çok yakışıklı bir beyefendi ile birliktedir. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Niran ünsal eşi i̇brahim gugu kimdir, ne iş yapıyor sorusu araştırılıyor. Niran ünsal kimdir, son eşi magazin muhabiri i̇brahim gugu kimdir aslen nereli, kaç yaşında soruları ise seda sayan'ın konuğu olmasının ardından tekrar akıllara geldi. Yaklaşık 5,5 ay önce anne olan güzel sanatçı niran ünsal reklamlardan esinlenerek eşi i̇brahim gugu ile pahalı bir iddiaya girmiş. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin. Aslen i̇zmirli olan niran ünsal, 13 ağustos 1974'de doğdu. Güzeller güzeli sanatçımız niran ünsal sevgilisi kimdir, evli mi ve eşi kim gibi sorular uzun süredir gündemden düşmek bilmiyor. 13 ağustos 1976 tarihinde, trt i̇zmir radyosu keman ve ses sanatçısı nursal ünsal ve kanun sanatçısı ahmet canevi'nin ikinci çocuğu olarak i̇zmir'de dünyaya geldi. Yoğun sahne çalışmalarına rağmen her fırsatta soluğu evinde kızı liva'nın yanında alan niran ünsal ile eşi i̇brahim gugu şimdi girdikleri iddia yüzünden kızları liva'nın. Evlendi̇k bi̇z, şükürler olsun eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal. Niran ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli gibi merak edilen ve internette çok aranan soruların niran ünsal ilk evliliğini 1990 tarihinde kaan canbağ ile yapmıştır ve 6 ay sonra ayrılmıştır.

Eşi mehmet birtek'in sürekli alkol alıp niran ünsal'ı taciz etmesi ve seni ve çocukları öldüreceğim tehditleri üzerine eşini korkutmaya karar veriyor niran ünsal. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi.

Post a Comment

0 Comments